Kunststof dakbedekkingen


PVC dakbedekking is een voordelig en slim alternatief voor traditionele dakbedekking.
 
Zonder veel onderhoud heeft u een betrouwbaar, duurzaam en milieuvriendelijk dak, dat modern oog

Poly Vinyl Chloride (PVC) is een licht, soepel en waterdicht kunststof en daarmee ideaal voor Een pvc dak is duurzaam, goedkoop en milieuvriendelijk. Breezodak kan u voorzien van onderhoudsvriendelijke pvc dakbedekking. Lees meer.platte of licht hellende daken. Het materiaal is wortelbestendig, waardoor het ook geschikt is voor groene daken. Doordat PVC goed te bewerken is, is het aanbrengen van het dak gemakkelijker en daarmee relatief goedkoop.

Voordelen van PVC dakbedekking
Een sterk materiaal dat gemiddeld 25 tot 30 jaar meegaat. Wanneer u voor een dikkere variant kiest, kan dit zelfs nog langer zijn. Naast de hierboven genoemde eigenschappen heeft PVC de volgende kenmerken:

  • Recyclebaar
  • In vele kleuren beschikbaar
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Sterk en licht
  • UV-bestendig en waterdicht

Veilig en met minimale overlast een PVC dak
Bij het plaatsen van de PVC-folie wordt geen gebruik gemaakt van open vuur of grote apparatuur. Dit zorgt ervoor dat de verwerking veilig is en u minimale overlast zal ervaren. Al onze specialisten zijn VCA gecertificeerd, waarmee aangetoond wordt dat Breezodak toegerust is om veilig te verwerken en risico’s te voorkomen.

Breezodak: 35+ jaar specialist in PVC daken
Voor het plaatsen, renoveren en repareren van uw PVC dak bent u bij Breezodak aan het juiste adres. Onze specialisten analyseren uw situatie en voorzien u van het juiste advies en de benodigde oplossing. Wij hanteren al meer dan 35 jaar een persoonlijke aanpak, waarbij wij rekening met uw omgeving houden en u één aanspreekpunt heeft voor al uw vragen.

Klant ervaringen

Goede service. Binnen een dag geholpen. Uitstekende service
Stenfert Makelaars
Doen wat ze zeggen en dat voor een goede prijs, waren er erg blij mee
Gerry van Kempen
Nav een behoorlijke lekkage aan het dak van onze woning, snel contact kunnen leggen met Breezodak BV. Daarbij netjes en professioneel te woord gestaan en van goed advies voorzien. Na dakinspectie is het dak direct gerepareerd. Tevens zijn zij goed bereikbaar. De volgende keer kiezen wij zeker weer voor Breezodak BV.
Frank Peters
S’ochtends gebeld, erg snel ter plekke, probleem spoedig en goed verholpen !
Gerwin van Zetten

Wilt u ook een dak van PVC? Vul dan onderstaand formulier in en de specialisten van Breezodak zullen contact met u opnemen.

Liever direct iemand spreken? Neem dan contact op met onderstaand telefoonnummer.