Dakreparatie

PVC Dakreparatie
Uw PVC dakbedekking zou tientallen jaren mee moeten gaan. Foutieve constructies, gebruikersschade en weersomstandigheden kunnen het PVC echter beschadigen. Laat uw dak zo snel mogelijk repareren. Door de scheuren en beschadigingen ontstaan namelijk lekkages in het PVC dak, gevaarlijke situaties en extra kosten. Voorkom grotere problemen! 

Scheuren en lekkages in een plat PVC dak repareren
PVC bevat weekmakers. Hierdoor is het materiaal vloeibaar of met hete lucht soepel te maken. De schade kan daardoor gemakkelijk, veilig en vlot hersteld worden. De reparatie vergt echter precisie, kennis en het juiste materiaal.

Het materiaal is daarnaast bewerkelijk. PVC kan in precieze vormen gemaakt en aangebracht worden met behulp van lastechnieken. Door deze techniek is er geen open vuur of grote apparatuur nodig, waardoor uw overlast minimaal is.

Kosten van PVC dakreparatie
Elke situatie vraagt om andere handelingen. De kosten voor het herstellen van uw dakbedekking bestaan uit de kosten voor het benodigde materiaal en manuren. Door onze ervaring en efficiënte werkwijzen kunnen wij relatief lage tarieven rekenen.

Neemt contact met ons op om uw situatie te bespreken en ontvang indien mogelijk direct een concrete kostenindicatie!

Breezodak: specialist in PVC daken
Al meer dan 35 jaar werken wij vanuit Maurik met PVC daken. De gecertificeerde specialisten klimmen dagelijks het dak op om dakbedekking te plaatsen, inspecteren of repareren.

Een dakreparatie moet precies, duurzaam en zeker zijn. Dat mag u altijd verwachten. Wij houden daarnaast rekening met uw werk- of woonsituatie en geven u persoonlijke service waar mogelijk. In begrijpelijke taal wordt eerlijk en direct uitgelegd hoe de reparatie is uitgevoerd en wat toekomstige aandachtspunten zijn. Voorkomen is immers beter dan genezen! 

Industriële daken

  • Distributiecentra
  • Bedrijfshallen
  • Opslagruimtes

Particuliere daken

  • Garagedaken
  • Uitbouw
  • Grinddaken

Nieuwbouw

  • Plattedaken
  • Garagedaken

Klant ervaringen

Goede service. Binnen een dag geholpen. Uitstekende service
Stenfert Makelaars
Doen wat ze zeggen en dat voor een goede prijs, waren er erg blij mee
Gerry van Kempen
Nav een behoorlijke lekkage aan het dak van onze woning, snel contact kunnen leggen met Breezodak BV. Daarbij netjes en professioneel te woord gestaan en van goed advies voorzien. Na dakinspectie is het dak direct gerepareerd. Tevens zijn zij goed bereikbaar. De volgende keer kiezen wij zeker weer voor Breezodak BV.
Frank Peters
S’ochtends gebeld, erg snel ter plekke, probleem spoedig en goed verholpen !
Gerwin van Zetten

Dakreparatie laten uitvoeren? Vul dan onderstaand formulier in en de specialisten van Breezodak zullen contact met u opnemen.

Liever direct iemand spreken? Neem dan contact op met onderstaand telefoonnummer.