Kwaliteit

Op een Breezodak PVC dak kunt u tientallen jaren vertrouwen, zonder dat er veel onderhoud benodigd is. Het kwaliteitsmateriaal en de verwerkingswijze zorgen voor een milieuvriendelijke en kostenbesparende oplossing. Ongeacht de bouwfase van uw pand!

PVC daken van de hoogste kwaliteit
De minimale onderhoudsvrije levensduur van een PVC dak van 25 tot 30 jaar spreekt voor zichzelf. Het materiaal en de kennis en kunde van de specialisten waarborgen deze levensduur.

Samen wordt bepaald welk soort kunststof folie gebruikt moet worden. Met meer dan 35 jaar ervaring voorziet Breezodak u van het juiste advies over het materiaal. De kunststof dakfolie heeft standaard 10 jaar fabrieksgarantie, dat eventueel aangevuld kan worden met een verzekerde garantie voor langere tijd.

VCA gecertificeerde specialisten met oog voor detail
De specialisten van Breezodak hebben de VGM Checklist Aannemers (VCA) certificatie. Dit is kenmerkend voor de aandacht die besteed wordt aan veiligheid. Voor onszelf, de omgeving en voor u.

Dakbedekking is het meest kwetsbaar op het zwakste punt, wat vaak ligt bij bouwkundige details. Om dakranden, lichtkoepels, ontsluitingspijpen en andere details wordt zorgvuldig heen gewerkt. Met behulp van foliemanchetten en aansluitprofielen wordt het dak volledig sluitend en luchtdicht gemaakt. Dit is niet alleen veilig, maar ook duurzaam. Er ontsnapt namelijk minder warmte en lucht, waardoor de CO2-voetafdruk afneemt.

Behoud prestaties en voorkom schade
Op een plat of licht hellend PVC dak hopen zich vuil en afzettingen op. Dit kan zorgen voor problemen. Wees problemen voor door voor en na de wintermaanden uw dak te laten inspecteren. Tijdens de dakinspectie moet het vuil verwijderd worden en moeten risicovolle punten, zoals dakramen en afvoeren, onderzocht worden.

Kies voor PVC dakbedekking van de hoogste kwaliteit, kies voor jarenlang zorgeloos een dak boven uw hoofd.

Industriële daken

  • Distributiecentra
  • Bedrijfshallen
  • Opslagruimtes

Particuliere daken

  • Garagedaken
  • Uitbouw
  • Grinddaken

Nieuwbouw

  • Plattedaken
  • Garagedaken

Klant ervaringen

Goede service. Binnen een dag geholpen. Uitstekende service
Stenfert Makelaars
Doen wat ze zeggen en dat voor een goede prijs, waren er erg blij mee
Gerry van Kempen
Nav een behoorlijke lekkage aan het dak van onze woning, snel contact kunnen leggen met Breezodak BV. Daarbij netjes en professioneel te woord gestaan en van goed advies voorzien. Na dakinspectie is het dak direct gerepareerd. Tevens zijn zij goed bereikbaar. De volgende keer kiezen wij zeker weer voor Breezodak BV.
Frank Peters
S’ochtends gebeld, erg snel ter plekke, probleem spoedig en goed verholpen !
Gerwin van Zetten

Meer weten? Vul dan onderstaand formulier in en de specialisten van Breezodak zullen contact met u opnemen.

Liever direct iemand spreken? Neem dan contact op met onderstaand telefoonnummer.