PVC dakbedekking Nijmegen

Voor een kunststof dakbedekking van PVC in Nijmegen bent u bij Breezodak aan het juiste adres. Vanuit Maurik bedienen wij klanten in het gebied tussen Culemborg, Tiel, Nieuwegein, Zaltbommel, Veenendaal, Ede en Nijmegen. Met onze uitvalsbasis dicht in de buurt van Culemborg kunnen we snel schakelen en scherpe prijzen hanteren.

  • Materiaal en verwerking van de hoogste kwaliteit
  • Gecertificeerde specialisten, 35+ jaar ervaring
  • Voor platte en hellende daken met bouwkundige details
  • 25-30 jaar onderhoudsvrij PVC dak
  • 10 jaar fabrieksgarantie

PVC dakbedekking: een veilige, waterdichte en duurzame oplossing

PVC heeft als kenmerk dat het heel bewerkbaar is. Het materiaal is soepel en kan in de juiste maten gesneden worden. De rollen PVC-folie worden met grote precisie aan elkaar gelast, zonder dat daar open vuur of grote apparatuur aan te pas komt. Dit zorgt voor een veilige situatie met minimale overlast voor uw omgeving.

Doordat de kunststof folie direct op elkaar aansluit, wordt of dak waterwerend en luchtdicht. De warmte in uw pand wordt beter vastgehouden, terwijl koude lucht geweerd wordt. Zo bespaart u energiekosten en verkleint u uw CO2-voetafdruk. Een PVC dak gaat doorgaans onderhoudsvrij 25 tot 30 jaar mee, dus u bent volledig klaar voor de toekomst.

Renovatie, inspectie en reparatie van PVC daken in Nijmegen

Breezodak richt zich volledig op het plaatsen, inspecteren, repareren en renoveren van PVC daken in Nijmegen en omgeving. Als specialist in PVC dakbedekking heeft u voor al uw werkzaamheden een aanspreekpunt die het materiaal en de verwerkingswijzen door en door kent.

Voor de periodieke dakinspectie en het verhelpen van eventuele problemen kunt u dus bij ons terecht. Open, persoonlijk en transparant zullen wij u van alle benodigde informatie en diensten voorzien.

Neem contact op met Breezodak

Wanneer u vragen heeft, de mogelijkheden wilt bespreken of een prijsindicatie wilt, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vrijblijvend een offerte opvragen? Vul dan onderstaand formulier in en de specialisten van Breezodak zullen contact met u opnemen.

Liever direct iemand spreken? Neem dan contact op met onderstaand telefoonnummer.

Klant ervaringen

Goede service. Binnen een dag geholpen. Uitstekende service
Stenfert Makelaars
Doen wat ze zeggen en dat voor een goede prijs, waren er erg blij mee
Gerry van Kempen
Nav een behoorlijke lekkage aan het dak van onze woning, snel contact kunnen leggen met Breezodak BV. Daarbij netjes en professioneel te woord gestaan en van goed advies voorzien. Na dakinspectie is het dak direct gerepareerd. Tevens zijn zij goed bereikbaar. De volgende keer kiezen wij zeker weer voor Breezodak BV.
Frank Peters
S’ochtends gebeld, erg snel ter plekke, probleem spoedig en goed verholpen !
Gerwin van Zetten